Quantcast
COS
Va invitam sa adaugati produsul favorit in cos

Nu ai niciun produs în coş.

Căutare
CATALOG RINASCENTI

Pantofi dama 24-165601

Pantofi dama 24-165601

329 RON

În stoc

Cod intern produs: 24-165601

Credem ca fiecare femeie este diferita si de aceea atunci cand vine vorba despre incaltaminte de dama, iti oferim o gama diversificata de pantofi. Acesti pantofi sunt lucrati atent din piele naturala, au aspect texturat si cusaturi decorative care ii confera modelului un design unic.

* Câmpuri obligatorii

329 RON

Detalii

Material: Piele naturala interior/exterior. Talpa: Piele ecologica premium.

Informaţii adiţionale

Culoare Alb
Incaltaminte dama/barbat. Caracteristici tehnice si calitative: usor, flexibil, forma anatomica, suprafata ce respira. Instructiuni de utilizare si intretinere a încaltamintei: dupa fiecare purtare, incaltamintea se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii tehnice de purtare si a marii durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa cu o alta pereche. Incaltamintea umeda se usuca ferita de orice sursa de caldura. Dupa purtare, încaltamintea se va sterge cu o cârpa moale sau o perie. Încaltamintea lipita de cauciuc se va feri de actiunea produselor petroliere. Incaltamintea cu talpa de piele si cu fata cusuta de talpa se va feri de actiunea apei si a produselor petroliere. Incaltamintea cu fete textile sau piele nefinisata, cusaturi decorative sau perforatii, se recomanda a fi purtate pe timp uscat.Se interzice spalarea încaltamintei cu apa. Dupa câteva purtari se va aplica un strat subtire de crema. Incaltamintea velurata se curata de praf cu o perie aspra iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu benzina usoara.
Termen de garantie: 30 de zile de la data cumpararii. Pastrati acest talon si bonul fiscal timp de 30 de zile de la Data cumpararii în cazul eventualelor reclamatii!