Quantcast
COS
Va invitam sa adaugati produsul favorit in cos

Nu ai niciun produs în coş.

Căutare
Ghete

Ghete barbati 7-300

Ghete barbati 7-300

339 RON

237 RON

În stoc

Cod intern produs: 7-300

Alege-ti stilul preferat. Iti prezentam acest model de ghete, cool, casual, pentru tinute stilate de sezon. Sunt confectionate din piele naturala interior-exterior iar talpa este realizata din piele ecologica premium.

* Câmpuri obligatorii

339 RON

237 RON

Detalii

Colectia: Toamna-Iarna 2020.

Informaţii adiţionale

Culoare Negru
Incaltaminte dama/barbat. Caracteristici tehnice si calitative: usor, flexibil, forma anatomica, suprafata ce respira. Instructiuni de utilizare si intretinere a încaltamintei: dupa fiecare purtare, incaltamintea se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii tehnice de purtare si a marii durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa cu o alta pereche. Incaltamintea umeda se usuca ferita de orice sursa de caldura. Dupa purtare, încaltamintea se va sterge cu o cârpa moale sau o perie. Încaltamintea lipita de cauciuc se va feri de actiunea produselor petroliere. Incaltamintea cu talpa de piele si cu fata cusuta de talpa se va feri de actiunea apei si a produselor petroliere. Incaltamintea cu fete textile sau piele nefinisata, cusaturi decorative sau perforatii, se recomanda a fi purtate pe timp uscat.Se interzice spalarea încaltamintei cu apa. Dupa câteva purtari se va aplica un strat subtire de crema. Incaltamintea velurata se curata de praf cu o perie aspra iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu benzina usoara.
Termen de garantie: 30 de zile de la data cumpararii. Pastrati acest talon si bonul fiscal timp de 30 de zile de la Data cumpararii în cazul eventualelor reclamatii!