Quantcast
COS
Va invitam sa adaugati produsul favorit in cos

Nu ai niciun produs în coş.

Căutare
Cizme

Cizme dama 4018

Cizme dama 4018

516 RON

336 RON

În stoc

Cod intern produs: 4018

Fii fresh si la moda cu aceste cizme din noua colectie de toamna, realizate din piele ecologica premium. Sunt stilate, confortabile si rezistente. Detalii: aspect stralucitor si captuseala termoizolanta la interior.

* Câmpuri obligatorii

516 RON

336 RON

Detalii

Material: piele ecologica premium.

Informaţii adiţionale

Culoare Negru
Incaltaminte dama/barbat. Caracteristici tehnice si calitative: usor, flexibil, forma anatomica, suprafata ce respira. Instructiuni de utilizare si intretinere a încaltamintei: dupa fiecare purtare, incaltamintea se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii tehnice de purtare si a marii durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa cu o alta pereche. Incaltamintea umeda se usuca ferita de orice sursa de caldura. Dupa purtare, încaltamintea se va sterge cu o cârpa moale sau o perie. Încaltamintea lipita de cauciuc se va feri de actiunea produselor petroliere. Incaltamintea cu talpa de piele si cu fata cusuta de talpa se va feri de actiunea apei si a produselor petroliere. Incaltamintea cu fete textile sau piele nefinisata, cusaturi decorative sau perforatii, se recomanda a fi purtate pe timp uscat.Se interzice spalarea încaltamintei cu apa. Dupa câteva purtari se va aplica un strat subtire de crema. Incaltamintea velurata se curata de praf cu o perie aspra iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu benzina usoara.
Termen de garantie: 30 de zile de la data cumpararii. Pastrati acest talon si bonul fiscal timp de 30 de zile de la Data cumpararii în cazul eventualelor reclamatii!