Quantcast
COS
Va invitam sa adaugati produsul favorit in cos

Nu ai niciun produs în coş.

Căutare

Returnari si Schimburi

Schimburi & Returnari


Descarca formularul de retur AICI


Pentru a schimba sau returna comenzile facute la RINASCENTI, te rugam sa te asiguri ca articolele sunt in ambalajele originale, au toate etichetele atasate si nu prezinta urme de deteriorare sau uzura. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare sau este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul. Comenzile pot fi schimbate sau returnate in termen de 10 de zile de la data comenzii. Te rugam sa probezi produsele acasa si sa te asiguri ca iti vin foarte bine inainte sa rupi etichetele si sa iesi cu cu ele pe strada.

Motive des intalnite pentru care se refuza schimbul sau returnarea produselor:

  1. - cand clientul nu ambaleaza corespunzator cutia originala a produsului si aceasta ajunge la noi deteriorata;
  2. - cand ambalajul original este lipit cu banda adeziva;
  3. - cand produsele sunt ambalate defectuos iar pe durata transportului acestea se murdaresc (pentru ambalarea articolelor iti recomandam sa folosesti cutii);
  4. - cand produsele au fost purtate sau prezinta mirosuri improprii;
  5. - cand produsele nu mai au etichetele atasate.

Refuzul schimbarii sau returnarii produselor pentru unul din motivele enumerate mai sus poate atrage dupa sine plata de catre tine a taxelor de transport dus-intors.


Schimburi.

Pentru a schimba unul sau mai multe produse dintr-o comanda, completeaza si anexeaza formularul primit in colet impreuna cu articolele pe care doresti sa le schimbi, incluzand numarul comenzii care poate fi gasit pe factura sau in email-ul de confirmare. Daca nu mai ai formularul, il poti descarca de aici. Ambaleaza produsele intr-un mod similar cu cel in care l-ai primit de la noi sau in alta cutie de carton (te rugam sa nu folosesti ambalajul original al produsului, acest lucru poate duce la refuzul coletului de catre noi), apoi poti contacta firma de curierat dorita pentru a prelua coletul de la domiciliul tau. • Atentie! Nu primim colete cu ramburs, coletele insotite de ramburs vor fi refuzate. Te sfatuim sa asiguri orice expeditie trimisa catre noi deoarece tu esti responsabil(a) in cazul deteriorarii sau pierderii comenzii in timpul expeditiei. Vei primi un email de confirmare atunci cand coletul tau va ajunge la noi. Schimburile vor fi procesate de noi in maximum 48 de ore lucratoare de la data primirii lor, de obicei le procesam in aceeasi zi.


Returnari.


• Pentru a returna unul sau mai multe produse dintr-o comanda, completeaza si anexeaza formularul primit in colet, incluzand numarul comenzii care poate fi gasit pe factura sau in email-ul de confirmare. Daca nu mai ai formularul de retur, il poti descarca de aici. Ambaleaza produsele in cutia personalizata cu logoul RINASCENTI primita de la noi sau in alta cutie de carton (te rugam sa nu folosesti ambalajul original al produsului, acest lucru poate duce la refuzul coletului de catre noi), apoi poti contacta firma de curierat dorita pentru a prelua coletul de la domiciliul tau.


• Atentie! Nu primim colete cu ramburs, coletele insotite de ramburs vor fi refuzate. Te sfatuim sa asiguri orice expeditie trimisa catre noi deoarece tu esti responsabil(a) in cazul deteriorarii sau pierderii comenzii in timpul expeditiei. Vei primi un email de confirmare atunci cand returul va ajunge la noi. Retururile vor fi procesate de noi in maximum 48 de ore lucratoare de la data primirii lor, de obicei le procesam in aceeasi zi.


• Rambursarea banilor poate dura pana la 14 zile calendaristice.

• Daca ati platit cu numerar sau ramburs si detineti un cont bancar, va vom transfera in contul dumneavoastra, contravaloarea comenzii returnate. Daca aveti intrebari suplimentare, ne puteti suna la numarul de telefon: 0756 033 374, sau puteti trimite un e-mail la office@rinascenti.ro.