Quantcast
COS
Va invitam sa adaugati produsul favorit in cos

Nu ai niciun produs în coş.

Căutare

Termeni de utilizare Rinascenti

Bine ai venit la RINASCENTI!


Te rugam sa revezi urmatorii termeni si conditii de utlizare, care guverneaza utlizarea site-ului de catre tine. ("Acordul"). Utilizarea site-ului reprezinta acceptarea acestui acord. Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica acest acord oricand, fara o notificare prealabila. Din acest motiv, te incurajam sa revezi acest acord de fiecare data cand utilizezi site-ul. Daca nu estii de acord cu acesti termeni, te rugam sa nu folosesti site-ul.


Tranzactiile pe site


Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda plasata pe site. Putem limita sau anula cantitatile comandate. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de acelasi client, cu acelasi card de credit, si/sau comenzi care folosesc aceeasi adresa pentru facturare si/sau aceeasi adresa de livrare. In cazul in care vom modifica sau anula o comanda, vom incerca sa te notificam contactandu-te pe adresa de e-mail si/sau la numarul de telefon oferit in momentul cand a fost efectuata comanda.


Continutul site-ului


Site-ul si toate materialele de pe site, incluzand texte, imagini, ilustratii, design-uri, icon-uri, fotografii, video clipuri si alte materiale sunt detinute si controlate de RINASCENTI. Site-ul si continutul sau este destinat exclusiv pentru uz personal, necomercial. Nu ai voie sa reproduci, publici, transmiti, distribui, afisezi, modifici, vinzi sau sa exploatezi in nici un fel continutul site-ului. Site-ul si continutul sau este destinat promovarii produselor si serviciilor societatii comerciale RINASCENTI disponibile in Uniunea Europeana. Site-ul este controlat si operat de SC TOTAL MFV FASHION S.R.L. din birourile sale din orasul Targu Jiu, Gorj, Romania.


Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul si alte observatii ale acestora


Toate comentariile, feedback-urile, sugestiile si ideile trimise sau oferite societatii comerciale RINASCENTI, online, prin email, sau prin scrisoare postala, vor fi si vor ramane proprietatea RINASCENTI. Dezvaluirea, trimiterea sau oferirea oricaror tipuri de comentarii constituie cesionarea catre RINASCENTI a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar RINASCENTI S.R.L. nu va avea nici o limitare in utilizarea acestora, in scopuri comerciale sau in orice alt scop.


RINASCENTI nu are si nu va avea nicio obligatie

 1. (1) de a pastra confidential recenziile;
 2. (2) de a plati despagubiri pentru oricare din recenzii;
 3. (3) de a raspunde la oricare din recenzii. RINASCENTI are dreptul dar nu este obligata sa monitorizeze sau sa modifice oricare comentariu. Esti de acord sa nu incalci nici un drept al unei parti terte, incluzand drepturile de autor, de marca inregistrata, intimitate sau alte drepturi. In plus, esti de acord ca recenziile tale sa nu contina calomnii, materiale abuzive sau obscene, sa nu contina virusi sau alte programe care ar putea afecta operationalitatea paginii web. Nu ai voie sa folosesti adrese de email false sau sa pretinzi ca esti o alta persoana. Tu esti responsabil in exclusivitate pentru recenziile scrise de tine. RINASCENTI nu isi asuma nici o responsabilitate si nu poate fi trasa la raspundere pentru comentariile scrise de tine sau de o parte terta.

 4. Plangeri pentru incalcarea dreptului de autor


  RINASCENTI respecta proprietatea intelectuala a altora. In cazul in care credeti ca munca ta a fost copiata sub orice forma astfel incat incalca drepturile de autor, te rugam sa ne contactezi.


  Informatiile produsului


  Produsele disponibile pe site sunt disponibile si in magazinele noastre. Preturile afisate pe site sunt in RON si includ T.V.A..


  Erori, inexactitati si omisiuni


  Se poate intampla uneori sa existe informatii pe site-ul nostru care contin erori de ortografie, inexactitati sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preturilor, promotiilor, ofertelor si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta erorile, inexactitatile sau omisiunile si de a anula comenzile daca o informatie de pe site este incorecta, oricand, fara o notificare prealabila (chiar daca o comanda a fost deja plasata).


  Culori


  Facem tot ce este posibil pentru a afisa cat mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu iti putem garanta insa ca ecranul monitorului tau va afisa cu exactitate aceste culori.


  Link-uri catre alte pagini web si servicii


  Site-ul poate contine link-uri catre alte pagini web care nu sunt controlate de RINASCENTI, care nu are nici o responsabilitate pentru paginile spre care face link. Link-urile sunt oferite exclusiv pentru a inlesni navigarea pe site sau pentru informarea utilizatorilor site-ului.


  Declinarea responsabilitatii


  Materialele de pe site sunt oferite "asa cum sunt", fara nici un fel de garantie, in afara celor implicate voit, incluzand fara limita, garantii ale titlului, garantiile implicite ale produselor, potrivite pentru un scop particular sau neincalcarea proprietatii intelectuale. RINASCENTI declina orice responsabilitate de a actualiza materialele de pe site, cu toate ca firma RINASCENTI poate modifica materialele de pe site oricand, fara instiintare prealabila. Utilizarea site-ului presupune asumarea intreagii responsabilitati pentru orice cost asociat cu utilizarea site-ului. RINASCENTI nu va fi responsabila pentru daunele de orice fel cauzate de utilizarea site-ului de catre tine.


  Despagubiri


  Esti de acord sa aperi, despagubesti si sa mentii RINASCENTI departe si impotriva oricaror tip de reclamatii, daune, costuri, incluzand cheltuielile de judecata care decurg din sau au legatura cu utilizarea site-ului de catre tine si/sau de incalcarea unei clauze ale Acordului.


  Solutionarea conflictelor


  Fiind constienti de costurile ridicate ale unei neintelegeri, nu doar in bani dar de asemenea in timp si energie, impreuna, tu si RINASCENTI sunteti de acord cu urmatoarea procedura de solutionare a conflictelor: in cazul unei controverse sau a unei neintelegeri provenite din utilizarea paginii noastre web sau din incalcarea, fortarea acestui Acord sau a oricarei parti din el ("Conflictul"), inainte de de a incepe procedura penala, trebuie sa incercam sa solutionam problema intr-o maniera amiabila printr-o notificare in scris a celeilalte parti (scrisoare cu confirmare de primire) in care sunt descrise faptele si circumstantele (incluzand orice document relevant) care au produs acest conflict si prin permiterea unui interval de 30 de zile pentru a raspunde sau pentru solutiona neintelegerea. Notificarea trebuie trimisa:

  1. (1) catre SC TOTAL MFV FASHION S.R.L. la: Strada Victoriei , Bloc 29, Parter Tg-Jiu,Gorj, In atentia: D-nului Administrator;
  2. (2) catre tine la ultima adresa de facturare folosita sau la adresa de facturare/livrare din profilul dvs. online. Amandoua partile, atat tu cat si RINASCENTI sunteti de acord ca aceasta procedura de solutionare a conflictului este o conditie premergatoare care trebuie indeplinita inaintea initierii procedurii de litigiu.

  Drept legal


  Acest Acord a fost interpretat in conformitate cu legile din Romania. Orice conflict aparut in timpul acestui Acord va fi solutionat exclusiv de curtile de justitie din Romania. Exceptia unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerata o exceptie pentru celelalte clauze prevazute in acest Acord. Daca oricare din clauze se dovedeste a fi inaplicabila sau invalida din orice motiv, acea clauza va trebui separata, iar celelalte clauze vor avea in continuare puteri depline si efecte. Acest Acord reprezinta un contract intre noi referitor la utilizarea de catre dvs. a paginii noastre web.


  Incetarea


  Acesti termeni au efect pana la rezilierea lor de catre tine sau de catre RINASCENTI. Poti rezilia acest Acord oricand. RINASCENTI de asemenea poate rezilia acest Acord oricand fara o notificare prealabila.In consecinta, RINASCENTI poate restrictiona accesul la site, daca incalci clauzele acestui Acord.